25 Christenen met een warm hart voor ouderen gezocht!

Bij Accolade Zorg zijn we op zoek naar enthousiaste mensen die in de zorg willen gaan werken maar nog niet de juiste opleiding daarvoor hebben.

Meer dan 25 zij-instromers zijn welkom bij Accolade voor een leer-werktraject Een nieuwe start maken op een betekenisvolle plek. Werken, leren en groeien in een afwisselende en uitdagende baan. En dat niet alleen, maar samen met een klas vol zij-instromers!

Accolade zorg staat voor liefdevolle, betrokken en christelijke zorg. Geloven en werken komt op een prachtige manier samen in de zorg voor ouderen.

In september start Accolade met een grote groep zij-instromers, die in anderhalf jaar worden opgeleid tot verzorgende IG. Zij mogen meteen in de praktijk aan de slag om het mooie vak te leren! Naast een erkende opleiding krijgen de zij-instromers intensieve praktijkbegeleiding en een goed salaris. Er zijn nog plaatsen beschikbaar voor dit traject.

Werken bij Accolade Zorg doen we vanuit onze christelijke identiteit. In ons werk mogen we Gods liefde en genade doorgeven juist op kwetsbare momenten van het leven. Daarom vragen we juist u om dit bericht te delen. Wellicht hebben mensen in uw gemeente hun baan verloren door corona? Voor hen en iedereen met een warm hart voor ouderen is van harte welkom voor de speciale zij-instroom opleiding.

Klik hier voor een introductie film van Accolade Zorg.

werkenbij@accoladezorg.nl
www.werkenbijaccoladezorg.nl/nieuwe-start
06 – 303 42 062