30 juni – Boerenpraise

Multimissions maakt zich op voor de derde Boerenpraise.

30 juni a.s. zal voor de derde keer een Boerenpraise worden georganiseerd door stichting Multimissions. Dit keer zal de muziek verzorgd worden door Hans Leeflang en is de spreekster Jannie Kloosterman. Het is een laagdrempelig evenement waar ervaren kan worden wat het christelijk geloof inhoud. Een feest in een boerenschuur op stropakken en na afloop een hapje en een drankje.

Hans Leeflang is geboren in 1960 in de ‘kaasstad’ Gouda, waar hij opgroeide in een christelijk gezin. Hans : “Toen ik als zendeling in Hawaii werkzaam was bij Jeugd met een Opdracht sprak de Heer zeer duidelijk over mijn droom en God leidde me om een Stichting te starten om deze droom uit wandelen.”

“Door deze stichting willen wij mensen in de meest intieme, intense aanwezigheid van God de Vader leiden, waardoor mensen Hem zullen ontmoeten en genezing en redding zullen ontvangen. God heeft ons geroepen om uit te gaan in de gehele wereld en we zijn dankbaar voor alle mensen die we mogen bereiken, die we hoop mogen geven en in contact met Jezus mogen brengen!”

Jannie Kloosterman is oprichtster van Stichting Geopende deur, van waaruit christen gemeente Doorbraak ontstaan is, waar zij voorgangster van is.

Daaruit is ook Joy Ministry ontstaan, haar persoonlijke bediening door God gegeven. Door haar persoonlijke ervaringen kan ze getuigen dat de vreugde van God altijd haar kracht is geweest om te kunnen leven. Om zeer krachtig te kunnen leven. Vreugde verminderd de pijn in je lichaam en verminderd stress. God wil vreugde geven. God gaf haar daarom de nieuwe naam “Joy”, vandaar Joy Ministry. God wil vreugde brengen. Ook organiseert zij conferenties en geeft zij onderwijs aan (aankomende) leiders in binnen en buitenland. Haar hart gaat uit om het evangelie van Jezus Christus te brengen in de wereld.

Kortom het belooft een inspirerende avond te worden.

De avond zal om 20.00 uur beginnen tot ca. 21.30 waarna er weer voldoende tijd is om na te praten onder het genot van een hapje en drankje. Er zullen kraampjes zijn van o.a Boekenwinkel de Fakkel, Voncrea. Locatie fam. Bos, Tilweg 21 in Roodeschool.
Vanaf 19.30 gaan de deuren open de toegang is vrij.