Steunverzoek van de GKV Leidsche Rijn

Utrecht Leidsche Rijn: een nieuwe kerk in een prachtige wijk
In de prachtige nieuwe Utrechtse Wijk Leidsche Rijn wil de GKV Leidsche Rijn samen met de NGK Rijnwaarde een nieuw kerkgebouw realiseren. Daarvoor hebben we uw hulp nodig. En dat nieuwe kerkgebouw is hard nodig! Onze gemeente groeit snel. Ooit begonnen als dorpskerkje van Vleuten-De Meern, behoort onze gemeente nu tot de Gemeente Utrecht én is ze onderdeel van de grootste Vinex-locatie van Nederland. Leidsche Rijn is een prachtige groene stad met uiteindelijk 100.000 inwoners. In de nieuwbouwwijken is tot nu toe geen kerkgebouw neergezet of ingetekend.

De nodige (financiële) hobbels hebben we met Gods hulp mogen nemen. Zo hebben we huidige kerkgebouw inmiddels verkocht! Een belangrijke stap want hiermee kunnen we een aanzienlijk deel van de nieuw te bouwen kerk financieren. De kavel voor onze kerk is al aangekocht en met uw hulp kunnen we op deze centrale plaats een kerkgebouw neerzetten.  Dan kunnen we getuigen van het plan dat God heeft voor ons en onze stadsgenoten.

We hebben uw steun nodig
We willen u vragen om uw steun.  Allereerst kunt u ons steunen door te bidden voor onze wijk en de plaats die onze gemeente  inneemt in Leidsche Rijn. We willen u als broeders en zusters ook vragen om een gift.  Uw steun is hard nodig om onze plannen te realiseren. Natuurlijk hebben onze eigen kerkleden ook hun steentje bijgedragen door middel van speciale acties,  de VVB, eenmalige giften en obligaties. Op de website http://nieuwbouw.leidscherijn.gkv.nl/  vindt u verdere informatie over onze gemeente en onze nieuwbouwplannen.

Helpt u ons?
Als u onze gemeente en onze nieuwbouwplannen een warm hart toedraagt, willen we u vragen om een gift.  U kunt uw gift (groot of klein) overmaken op NL40RABO 0341454370 t.n.v. GKv Leidsche Rijn, onder vermelding van Kerkbouw. We hopen dat u met ons mee wilt bouwen aan Gods gemeente in Leidsche Rijn .

Kerkenraad GKv Leidsche Rijn