do 21 dec – Kerstconcert Gomarus

Gomarus leerlingen geven kerstconcert cadeau in Buitenpost

Donderdag 21 december geven de leerlingen van het Gomarus College een kerstconcert in de Christengemeente in Buitenpost. Vanaf 19.30 uur zal Het Lichtbaken aan Marconistraat 5 in Buitenpost bol staan van de kerstmuziek.

Er wordt een gevarieerd programma aangeboden met daarin samenzang, koormuziek, solo´s en een optreden van het schoolorkest. Het repertoire gaat van klassiek tot modern. Het thema van de avond is ‘Leven in Liefde’. Er kan genoten worden van prachtige muziek van leerlingen én docenten van het Gomarus College Groningen en Zuidhorn. Ook doen de kinderen van GBS de Fontein uit Buitenpost mee!

Traditioneel gaat het Gomarus College rond kerst de regio in. Veel leerlingen moeten dagelijks ver reizen om in Groningen te komen. Hun ouders brengen daar offers voor. Als dank biedt het Gomarus College het kerstconcert aan, elk jaar in een ander deel van de regio.

Op de scholen wordt op dit moment fanatiek geoefend om u een onvergetelijke avond te bezorgen. De toegang is gratis. Wel wordt er een collecte gehouden. De opbrengst daarvan gaat naar Open Doors. Op het concert wordt het doel verder toegelicht.

Na afloop kunt u nog even na genieten onder het genot van een kopje koffie of thee.