Generale Synode Meppel 2017 start met bidstond

Op vrijdag 27 januari komen de afgevaardigden voor de synode van de Gereformeerde Kerken vrijgemaakt (GKv) bijeen in een kerkdienst om een zegen te vragen over het werk dat voor hen ligt. De bidstond vindt plaats in de Gereformeerde Kerk van Meppel en start om 19.30 uur. In deze dienst zal oud-synodevoorzitter ds. P.L. Voorberg voorgaan.

Livestream
De bidstond is op 27 januari vanaf 19.00 uur live te volgen via www.luisterpost.nl. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen de dienst bij te wonen in de kerk zelf.

De zaterdag na de bidstond vindt de constituerende vergadering plaats. Daarna krijgen de afgevaardigden een aantal weken de tijd om zich voor te bereiden op de vergaderingen. De eerste vergaderbijeenkomsten van de synode zullen starten in maart.

Vergaderen in Mennerode
De synode vergadert in Elspeet in conferentiecentrum Mennerode. Tijdens zo’n 10 vergaderweekenden zijn 32 mannen uit onze kerken bij elkaar. Op de synodetafel liggen een aantal zware dossiers die vragen om concrete besluiten. In de komende maanden houden we u o.a. via www.gkv.nl/gs-2017 op de hoogte van wat de synode bespreekt.

Bidstond: vrijdag 27 januari, vanaf 19.00 uur, live via www.luisterpost.nl.
Locatie: Gereformeerde kerk Meppel, Thorbeckelaan 73, 7942 CM Meppel.