Gereformeerd Mannenkoor Noord-Drenthe zoekt nieuwe leden

Het Gereformeerd Mannenkoor Noord-Drenthe is, na een lange periode van “gedwongen rust” t.g.v. de coronamaatregelen weer voorzichtig begonnen op donderdagavond 23 september 2021 met haar nieuwe seizoen. In de achter ons liggende periode heeft het bestuur bewust de keus gemaakt, contact blijven zoeken met de koorleden en weten we wat er leeft binnen de gezinnen. Dat is een zeer belangrijk punt voor het bestuur. Het onderlinge meeleven wordt zeer positief ervaren door de koorleden.

Het koor heeft ruimte voor mannen die graag willen zingen. Er wordt niet gevraagd voor te zingen. Het grootste gedeelte van ons repertoire is in de Nederlandse taal.

Als dit voor jou is, schroom niet en kom gerust op de donderdagavond naar Zuidlaren. Mannen vanaf 16 jaar zijn van harte welkom binnen ons koor. Heb je geen vervoer geen probeer dan halen wij je met veel plezier op. Als je vragen hebt over het koor en je kent koorleden spreek hen rustig aan, ze kunnen je dan “warm” maken om over de drempel heen te stappen.

De koffie is voor belangstellenden gratis. Je/jullie zijn van harte welkom.

Het koor staat onder de bezielende leiding van Marnix Onrust.

www.mannenkoornoorddrenthe.nl

 

Wanneer: Iedere donderdagavond aanvang 20.00 -22.00 uur.
Waar:       Kandelaarkerk, Schipborgerweg 45 a te Zuidlaren.

Namens het bestuur

Piet van der Ploeg
secretaris@mannenkoornoorddrenthe.nl