Gespreksgroep – dit Koningskind

Gespreksgroep voor partners van iemand met autisme

Als partner van iemand met autisme kun je soms extra moeilijkheden ervaren in je huwelijk. Er zijn vaak (grote) verschillen in communicatie en het beleven van emoties, geloofsbeleving en intimiteit. Je omgeving begrijpt dat misschien niet altijd. Daarom is het fijn om hierover te spreken met mensen die dat vanuit hun eigen ervaring wél precies begrijpen.

In mei 2019 start in Drachten een gespreksgroep voor partners van mensen met autisme (of een vermoeden daarvan). Dit Koningskind heet je daar van harte welkom. In 5 interactieve bijeenkomsten worden thema’s behandeld als de invloed van autisme op je relatie en het gezinsleven, geloven en de vraag wat je van je partner mag verwachten. Regioconsulent Joke Leene begeleidt deze gespreksgroep.

Hartelijk welkom!

Voor wie:           partners van mensen met autisme (of een vermoeden daarvan)
Waar:                  Drachten (locatie volgt nog)
Wanneer:          9 en 23 mei, 6 en 20 juni en 4 juli
Tijd:                     20.00 – 22.00 uur
Aanmelden:      www.ditkoningskind.nl à agenda
Informatie:       Joke Leene (06-137 667 64 / j.leene@ditkoningskind.nl)

Belangrijk: Dit Koningskind vindt gespreksgroepen belangrijk. Giften en ledengeld dekken echter niet alle kosten die wij maken (bv. voor personeel, materiaal en locatie). Daarom vragen wij van u als deelnemer een tegemoetkoming in de kosten, in de vorm van een gift. Voor deze activiteit is het richtbedrag voor 5 avonden voor niet-leden € 45,00 en voor leden € 37,50. Dit is een richtbedrag; voelt u zich vrij om te geven wat voor u passend is.