Happietaria Groningen haalt geld op tegen seksueel geweld

Nog even en dan opent Happietaria voor de 27e keer haar deuren! Van 18 november tot en met 16 december zijn u en jullie van harte welkom in ons restaurant aan de Henri Dunantlaan 2 te Groningen om gezellig een hapje te komen eten voor het goede doel.

Dit jaar halen wij geld op voor Inspired Individuals. Dit project van Stichting Tearfund ondersteunt verschillende individuen in Afrika die elk in hun eigen land een organisatie hebben opgezet die strijdt tegen het heersende onrecht in dat land. Zo mogen wij van Happietaria Groningen in het bijzonder inzamelen voor de Rose en Leeneh, beide afkomstig uit Liberia. Deze vrouwen werden zelf ooit slachtoffer van seksueel geweld en verkrachting.

Nu hebben ze beiden een succesvolle organisatie waarmee ze jonge vrouwen en kinderen helpen die ook getroffen zijn door die onrecht. Met het geld dat wij ophalen kunnen deze slachtoffers geholpen worden met traumaverwerking, krijgen ze toegang tot educatie, een dak boven hun hoofd en kunnen ze opnieuw hun leven op gaan bouwen.

En u kunt ons hierbij helpen! Kom langs om te dineren, te helpen als vrijwilliger of doe een donatie. Voor meer informatie kunt u terecht op www.happietaria.nl/happietaria-groningen.

Wij zien u graag binnenkort in ons restaurant!
Schuift u ook aan voor een beter bestaan?

Bestuur Happietaria Groningen 2021