Happietaria is weer geopend!

Schuif aan voor een beter bestaan

Wat is Happietaria? 

Happietaria Groningen is hét pop-up restaurant voor het goede doel! Het restaurant draait volledig op vrijwilligers en we streven ernaar zo veel mogelijk gesponsord te krijgen. Hierdoor gaat bijna alle omzet rechtstreeks naar het goede doel.

Het initiatief wordt breed gedragen onder de christelijke studentenverenigingen in Groningen (N.S.G., Yir’at ‘Adonay, GSV en Ichthus) en een groot gedeelte van de vrijwilligers komt van deze verenigingen. Wij openen onze deuren dit jaar voor de 24ste keer en hierbij heten we u van harte welkom! Happietaria Groningen is geopend van 22 november tot 20 december, van 17:00 tot 23:00. Dit jaar is het restaurant gevestigd aan de Henri Dunantlaan 2 in Groningen (aan het Overwinningsplein).

Het doel

Happietaria zet zich elk jaar in voor een specifiek doel.De complete winst gaat dit jaar naar een project van stichting Tear: Rampenpreventie in Nepal, Bangladesh en India, waar moessons elk jaar grote schade aanrichten. Tear werkt volgens het motto: ‘Voorkomen is beter dan genezen’. Met lokale partnerorganisaties wordt de lokale bevolking getraind om zich beter voor te bereiden op rampen, maar ook om effectief in actie te komen tijdens overstromingen. Meer informatie? Kijk op www.happietariagroningen.nl of volg ons op Facebook en Instagram!

Reserveren? 

Tussen 22 november en 20 december zal het restaurant 6 avonden per week geopend zijn. Op deze avonden zijn er 2 shifts waarvoor u kunt reserveren. De eerste shift zal van 17:00-20:00 plaatsvinden en de tweede shift zal van 20:00-23:00 zijn. U kunt reserveren via de website:  www.happietariagroningen.nl of door te bellen naar 06-12809018.

Bent u niet in de gelegenheid om te komen eten in ons restaurant maar wilt u wel graag bijdragen, dat kan! Ga naar www.bunq.me/happietaria en doneer(tikkie)! Liever zelf de overboeking doen, dan kunt dan uw gift overmaken naar NL57 RABO 0320 3782 92 t.n.v. Stichting TEAR fund Nederland, o.v.v. Gift Happietaria Groningen 2018.

We hopen u snel te zien in ons restaurant!