Het nieuwe Handboek GKv, editie 2017

Eind februari 2017 verschijnt het nieuwe Handboek voor de Gereformeerde Kerken in Nederland onder redactie van drs. J.H. Kuiper.

Het boek is een handzaam, maar uitgebreid naslagwerk en bevat alle actuele gegevens binnen de Gereformeerde Kerk (vrijgemaakt). Het statisch overzicht is bijgewerkt tot 1 oktober 2016.

Het jaaroverzicht van drs. J. Kuiper heeft als onderwerp: de kerk in transitie, het kantelpunt is bereikt. Het jaaroverzicht beschrijft de recente ontwikkelingen in de plaatselijke kerken. Uit de jaarlijkse enquête is weer veel informatie verkregen. Daaruit komt naar voren dat veel kerken bezig zijn met een herziening van de bestuurlijke en pastorale structuur. De kerk is in dit opzicht volop in verandering. Veel gemeenten zijn al overgegaan op een nieuwe manier van kerkzijn. Maar wat zijn de constante factoren gebleven? Het jaaroverzicht geeft een analyse.

U kunt het Handboek 2017 tot 15 maart a.s. rechtstreeks online bestellen zonder verzendkosten, kijk hiervoor op www.gkvhandboek.nl.

Vanaf begin maart ook via de christelijke boekhandel verkrijgbaar.

Prijs: € 16,90
ISBN: 9789052940557
Bestellen: www.gkvhandboek.nl of via de boekhandel