Kamers beschikbaar in studentenhuis Zwolle

Plannen om in Zwolle te gaan studeren?

In Zwolle staat SWITCH, een gezellig christelijk studentenhuis met 16 kamers. In dit studentenhuis kun je als eerstejaars student(e) voor de periode van een jaar een kamer huren. Tijdens dit jaar heb je volop de gelegenheid om de school en de stad te leren kennen en je weg vinden in het zelfstandig wonen samen met andere eerstejaars studenten in het huis.

Je hebt in het studentenhuis een eigen kamer met een oppervlakte van ca 23 m2 inclusief een eigen keukenblok met koelkast en gastoestel. Er ligt al vloerbedekking. De badkamer, het toilet en het wasmachinehok deel je met een ander bewoner. Natuurlijk is er een aansluiting voor TV en internet. Er zijn gezamenlijke maaltijden en regelmatig Bijbelstudies en andere activiteiten.

Meer informatie vind je op: www.switchzwolle.nl.

Ga je volgend jaar studeren in Zwolle? Neem dan snel contact op want er zijn nog een aantal kamers vrij!  E-mail: secretariaat@switchzwolle.nl  of gebruik het formulier op de website.

Dit huisvestingsproject is een initiatief van de Nederlands Gereformeerde Kerk, Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt en de Christelijk Gereformeerde Kerk in Zwolle.