Kerkdiensten rond kerst

De kerkenraad wil u graag informeren over de diensten die er rond kerst en oud & nieuw zijn. Op 22 december beginnen de diensten op een ander tijdstip dan normaal. Het is de vrije zondag van ds Pomp en het is niet gelukt om voor beide diensten een predikant te vinden. Tegelijk wilden we ook graag een Gunneger Dainst plannen en op 22 dec was ds Marten de Vries uit Bedum beschikbaar: maar alleen op de avond.

Omdat we voor de middagdienst al een predikant hadden heeft de kerkenraad ervoor gekozen om die zondag een middag en een avonddienst te hebben. De middagdienst begint om 14.00 uur en in die dienst is er kinderkring. ‘s Avonds is er een Grunneger Dainst, die start om 19.00 uur. Na afloop is er een kop koffie/thee voor de bezoekers.

Op eerste kerstdag, 25 december, is er om 9.15 uur een kerkdienst waarin aandacht is voor het thema van de kinderkring en na afloop krijgen de kinderen van de basisschool een kerstboekje. Op zondag 29 december zijn er twee kerkdiensten, net als iedere zondag. Op 31 december sluiten we het jaar af met een kerkdienst om 19.30 uur.