ma 23 sept – Gespreksgroep dit Koningskind

Uitnodiging: Gespreksgroep voor volwassenen met autisme

“Ik ben niet de enige!” Het was dé eyeopener voor Nicolette en Haike, twee deelnemers van een eerdere gespreksgroep voor volwassenen. Zij zijn blij dat ze zijn gegaan. “Je hebt een vergelijkbare beperking en dat maakt het makkelijk om met elkaar te praten”

Op 23 september 2019 start Dit Koningskind in Groningen (of omgeving) een gespreksgroep voor volwassenen met autisme. De gespreksgroep biedt herkenning en erkenning en geeft de gelegenheid in een veilige en kleinschalige omgeving met elkaar in gesprek te gaan. De groep bestaat gemiddeld uit zes personen en komt vijf avonden bij elkaar. Gespreksthema’s zijn onder andere: sociale contacten (vriendschap en werkrelaties), zelfbeeld, communicatie en geloof. Er is ruimte voor inbreng van onderwerpen door de deelnemers. De avonden worden begeleid door Ad Waardenburg regioconsulent van Dit Koningskind.

Van harte welkom!

Voor wie:         volwassenen met autisme (gemiddeld tot een hoog niveau)
Data:                23 september, 7 oktober,4 en 18 november en 9 december 2019
Tijd:                 20.00 – 22.00 uur
Plaats:             Groningen (of omgeving)
Aanmelden:     www.ditkoningskind.nl → Agenda
Informatie:       Ad Waardenburg (06 13494377 / a.waardenburg@ditkoningskind.nl)

Belangrijk: Dit Koningskind vindt gespreksgroepen belangrijk. Giften en ledengeld dekken echter niet alle kosten die wij maken (bv. voor personeel, materiaal en locatie). Daarom vragen wij van u als deelnemer een tegemoetkoming in de kosten, in de vorm van een gift. Voor deze activiteit is het richtbedrag voor 5 avonden voor niet-leden € 45,00 en voor leden € 35,00. Dit is een richtbedrag; voelt u zich vrij om te geven wat voor u passend is.