Mantelzorgers

Mantelzorgers opgelet

Van 1 november tot en met 15 december 2019 kunnen mantelzorgers, die langdurig en intensief zorgen voor iemand uit de gemeente Westerkwartier, een aanvraag indienen voor een VVV-cadeaukaart ter waarde van 50 euro. De gemeente stelt de cadeaukaart beschikbaar als blijk van waardering voor de geweldige inzet van mantelzorgers. Ze nodigt mantelzorgers van harte uit de waardering aan te vragen. In bovengenoemde periode kunt u, bij voorkeur samen met uw zorgvrager (degene waar u voor zorgt), een aanvraag indienen voor de VVV-cadeaukaart van 50 euro.

Mantelzorgers die geen computer tot hun beschikking hebben kunnen tussen 1 november en 15 december 2019 terecht bij de inloopspreekuren van Sociaal Werk De Schans op de locaties in Grootegast, Leek, Marum of Zuidhorn. De medewerkers helpen u graag bij het indienen van de aanvraag.

U komt in aanmerking voor de waardering wanneer u langer dan 3 maanden en meer dan 8 uur per week (onbetaald) voor een naaste (partner, familielid, vriend of buur) zorgt die al langere tijd ziek is of hulpbehoevend. De zorgvrager woont in de gemeente Westerkwartier.

Kijk op hier voor het hele bericht.