Micha scheurkalender 2018

365 dagen recht doen, trouw zijn en Gods weg gaan.
Dat is volgens Micha 6:8 het enige wat God van je vraagt.
Het was volgens schrijver en redacteur Theanne Boer niet moeilijk om een heel jaar te vullen. “We hadden nog wel 365 tips en ideeën kunnen bedenken: er is genoeg te doen, als het gaat om het recht maken wat krom is. En het blijkt, zodra je daarmee begint, geweldig goed en ook gewoon heel leuk te zijn om goed en recht te doen“.

Misschien is het volgen van een Michacursus een grote stap. Je kunt ook klein beginnen, met een dagelijkse Michagedachte. De Micha Scheurkalender is dan een mooi opstapje.
Maar ook andersom. Als je de MichaCursus van vier avonden plus een dag hebt gevolgd, is een kalender van 365 dagen een logisch vervolg: kom op, aan de slag!

De scheurkalender inspireert je over het verminderen van je afvalberg of het omgaan met je eenzame buurman of de vluchteling aan je voordeur. Ook vind je tips over verantwoord beleggen, moestuinieren, duurzaam eten en het kopen van eerlijke kleding. En elke zondag is er een kort ‘preekje’ aan de hand van een Bijbeltekst.
Deze uitgave behoort tot de Michareeks, een initiatief van Micha Nederland.

Aan de kalender werkten onder leiding van Theanne Boer nogal wat schrijvers en organisaties mee, zoals Martine Vonk, Embert Messelink, ds. Jaap van der Windt, Janneke Burger, Helga Warmels, Ine Voorham namens het Leger des Heils, Compassion, Tear, stichting HiP, IJM, het Scharlaken Koord, Het Passion en God in de Supermarkt.

De kalender (isbn 9789058819543) is in de winkel te vinden en kost € 14,99.

Je kunt hem ook bestellen via de website www.buijten.nl/motief

Klik voor een leesfragment Micha Kalender LR