Naast #4

Geloofsopvoeding: gewoon de glijbaan af?!

Kinderen opvoeden… poeh, dat is over het algemeen best een uitdaging. Hoe zit het met kinderen opvoeden in het geloof? Behoefte aan wat bemoediging en inspiratie? Laat je verrassen door de nieuwe Naast over geloofsopvoeding en inzichten van christenen wereldwijd!

Je leest de praktische opvoedtips van geloofsgenoten uit Brazilië, Sri Lanka en Congo. Hoe doen zij dat thuis als ouders en in de kerk als gemeente? Moeders hier in Noord-Nederland en aan de andere kant van de wereld, op het Indonesische eiland Soemba, delen hun visie. Paul blogt over de rol van oma  Loïs in het leven van zijn leerling Timotëus. Je ontdekt hoe in Benin de rollen zijn omgedraaid en kinderen juist een grote rol spelen in de geloofsopvoeding van hun ouders. En hoe het allemaal niet veel ingewikkelder hoeft te zijn dan gezellig samen de glijbaan afgaan. Speciaal voor de kinderen zelf staat er in deze Naast een superleuke stripwedstrijd!

Verder legt Martine Vonk uit waarom eerlijk consumeren ook evangeliseren is. En blikken we terug op een vlammende, tweede editie van Missie V.O.N.K., waar 18 teams de actieve, nachtelijke sponsoruitdaging van Verre Naasten aangingen. Een boost voor hun persoonlijke geloofsopvoeding!

 

Naast #4 (editie juli 2017) ligt nú in de kerken, mis ‘niet!