Nieuw in 2019: Het Groot Reformatiekoor 4 bezingt 500 jaar Reformatie Zwitserland!

Een groot Nationaal koor: Het Groot Reformatiekoor 4 o.l.v.Martin Zonnenberg, Joost van Belzen: vleugel en Peter Wildeman: orgel. Het koor studeert in heel Nederland. Iedereen mag meezingen.  Na 4 repetities in Hardenberg, Amersfoort,Barneveld, Sliedrecht, Krimpen, Middelharnis en Goes gaat het koor een generale repetitie geven in de omgeving van Gorinchem. Na deze generale repetitie geeft het koor 5concerten. Het koor geeft concerten in o.a. Amersfoort, Hasselt,Rotterdam, Dordrecht, Goes. Als je 15 jaar of ouder bent kun je je opgeven voor dit prachtig koor, dat de Reformatie herdenkt.

In 2019 is het Reformatiejaar500 jaar Reformatie in Zwitserland o.l.v. Zwingli. Dit thema krijgt volop de aandacht in de kerken van Nederland. Speciaal hiervoor komt er een gloednieuwe muziekmap, die door Martin Zonnenberg is samengesteld. Het is een afwisselende muziekmap met muziek uit de landen waar de reformatie ooit is begonnen:Duitsland, Zwitserland, Schotland, Nederland en Amerika. Kortom een scala aan muziekstijlen die het Groot Reformatiekoor gaat bezingen. Het koor geeft schitterende concerten in de Grote kerk van Dordrecht, Amersfoort, Goes en Hasselt. Als kers op de taart zingt het koor in de grote zaal van de Doelen te Rotterdam compleet met een symfonie-orkest. Verder werkt het Chr. Sliedrechts Mannenkoor Ichthus ook mee aan 2 concerten. Dit koor is ook van Martin Zonnenberg en telt 175 mannenstemmen! Het koor start in september met de 4repetities. De concerten starten vanaf eind oktober t/m februari 2020, daarna maakt het koor een koorreis naar Zwitserland (optioneel).

Indien u zich opgeeft voor 1 februari 2019 ontvangt u een schitterende vroegboek-CD!

Opgeven kan via de website: www.reformatiekoor.nl. Het koor telt een begrenzing. Bij 400 zangers komt er een wachtlijst, dit ivm de zitplaatsen in de kerken. Het koor zingt voor verschillende goede doelen. Wilt u er ook bijzijn?