Oproep: vrijwilligers E&R-zomerweken gezocht!

Al vakantieplannen? Beleef een inspirerende zomerweek met E&R

E&R staat voor Evangelisatie & Recreatie. Die twee woorden typeren ons verlangen om ontspannen Gods liefde delen met mensen die Jezus nog niet kennen als hun Verlosser. Daarom organiseren we al 50 jaar zomerse, missionaire projecten op campings, in buurten, met het mimeteam en op de boulevard in Scheveningen.

Jij bent nodig!
Deze zomer willen we graag weer aan de slag. Met recreatieve werkvormen én door er te zijn, ontmoeten we mensen en laten we in woorden en daden iets zien van Gods liefde. En daarvoor hebben we jou ook nodig!

Check onze website
Op onze website staan alle zomerprojecten op een rij: www.eenr.nl. Je leest welke weken we waar in Nederland draaien. Doe jij ook mee als vrijwilliger? Leeftijd is bij ons geen probleem: vanaf 18 jaar tot 80 jaar ben je welkom. In principe draai je een week mee, maar ook korter is bespreekbaar. We garanderen je een inspirerende week, vol met gesprekken, ontmoetingen, samenwerking en ontspanning. Daarmee ben je dienstbaar voor Gods Koninkrijk, maar tegelijk is zo’n E&R-week óók een flinke boost voor je eigen geloofsleven.

Doe jij deze zomer met ons mee?  

Vanaf 1 januari 2022 ondersteunen Kerkpunt en Verre Naasten de missionaire activiteiten van E&R. Meer informatie: www.eenr.nl. Of neem contact op: info@eenr.nl.