Plezierig wonen in De Steenuil

Een eigen appartement, vrijheid en zelfstandigheid, maar toch begeleiding waar je op terug kan vallen. Dat biedt Stichting Sprank op De Steenuil in Bedum voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking. En er is ruimte voor een nieuwe bewoner.

De tien bewoners van De Steenuil hebben het gezellig samen. Ze zoeken elkaar op en helpen de ander graag. Ben je liever op jezelf? Daar is ook alle ruimte voor.

Christelijke begeleiding
Gedreven door de liefde van God geeft Sprank ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking. We geloven dat iedereen van betekenis mag zijn in dit leven en daar begeleiden we je graag bij. Voel jij je thuis in een christelijke omgeving? Dan ben je bij Sprank aan het juiste adres!

Appartement vrij
Er is ruimte voor een nieuwe bewoner. Je beschikt over je eigen royale appartement met aparte slaapkamer en badkamer. De woning heeft een mooie tuin en het centrum van Bedum is dichtbij. Geïnteresseerden zijn van harte welkom voor een rondleiding. Meer informatie is te vinden op www.stichtingsprank.nl/steenuil.
Contact opnemen kan via: info@stichtingsprank.nl of 088 – 007 07 00.