R.E.P.E.T.E. on tour!

 

Repete: een vernieuwend geluid in de korenwereld! Dit jonge koor presenteert zich in een tour door de drie noordelijke provincies. Er worden concerten gegeven in prachtige oude kerkjes in plaatsen waarvan de namen beginnen met de letters van de naam van het koor.

Zo zal de tour op woensdag 1 februari van start gaan om 20.00 uur in de Doarpstsjerke in Rottevalle. Verder doen we op 4 februari om 16:00 uur Eppenhuizen en om 20:00 uur de Petruskerk in Pieterburen aan. Op 17 februari om 20:00 uur zingen we in de Protestantse Gemeente in Engwierum. Op 18 februari vervolgen we om 16:00 uur met een concert in de Kloosterkerk in Ten Boer en we sluiten om 20:00 uur af met een optreden in de Dorpskerk in Eelde.

Tijdens de concerten klinken arrangementen van songs van o.a. Sufjan Stevens, Gungor, Fleet Foxes, Brooke Frasier en Pentatonix, zowel a capella als met begeleiding van de eigen band.

Repete staat onder leiding van dirigent Peter van Dijk-Veldkamp. Het koor is opgericht in 2013 en is een koor dat niet netjes binnen de lijntjes van het vertrouwde gospelrepertoire kleurt, maar dat muzikale grenzen durft op te zoeken en te verleggen. Een koor dat op hoog niveau zingend het evangelie van Jezus Christus bij de mensen wil brengen.

De kaartverkoop is aan de zaal en start een half uur voor aanvang. De toegang bedraagt 7,50 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen t/m 12 jaar.

Voor meer informatie, zie de website www.repete-groningen.nl