REPETE GAAT OP KERSTTOUR!

Repete brengt een vernieuwend geluid in de korenwereld! Dit jonge koor presenteert zich met een reeks kerstconcerten onder het thema

L.I.G.H.T

in de drie noordelijke provincies. Er worden concerten gegeven in prachtige (oude) kerkjes in plaatsen waarvan de namen beginnen met de letters van het thema.

We beginnen op zaterdag 16 december met twee concerten: om 16:00 uur in het bijzondere kerkje van Leegkerk, gevolgd door een concert in de kerk van Ingwierum om 20:00 uur.  Op woensdag 20 december zingen we om 21:00 uur in Groningen, in de Pelstergasthuiskerk. Donderdag 21 december doen we Harkstede aan, om 20:00 uur. En we sluiten de tour af op zaterdag 23 december in de gemeente Tynaarlo (Eelde), om 19:00 uur, in kijkboerderij ‘t Hoogeveld.

Je kunt weer gaan genieten van nummers van onder andere Pentatonix, Gungor, The Welcome Wagon, Sufjan Stevens, Peter Hollens, zowel a capella als met begeleiding van de eigen band.

Repete is opgericht in 2013 en staat onder leiding van dirigent Peter van Dijk-Veldkamp. Het is een koor dat niet netjes binnen de lijntjes van het vertrouwde gospelrepertoire kleurt, maar dat muzikale grenzen durft op te zoeken. Een koor dat op hoog niveau zingend het evangelie van Jezus Christus bij de mensen wil brengen.

De kaartverkoop is aan de deur en start een half uur voor aanvang. De toegang bedraagt 10 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen t/m 12 jaar.

Voor meer informatie over de tour en de adressen, zie de website www.repete-groningen.nl.