E&R – Terugblik zomer 2019

Wij zijn blij dat we u mogen vertellen dat de projecten van E&R gezorgd hebben voor een “Zinvolle vakantie”. We draaiden in totaal 18 weken en er deden ten minste 160 teamleden mee. Daarnaast hielpen veel leden uit de kerken die het project ondersteunden.

Door de dagelijkse Bijbelstudie binnen het team werden we door God gesterkt waarna we in gesprek konden gaan met buurtbewoners, campinggasten en bezoekers van de boulevard, Zo spraken we kinderen/tieners/jongeren/mannen/vrouwen en soms hele groepen.

We danken God voor de mogelijkheden die Hij gaf en de mooie gesprekken die gevoerd mochten worden. We bidden en vertrouwen erop dat God verder gaat in de harten van degenen die we mochten spreken. Hij laat niet los wat Zijn hand begon. We mochten in de paar weken waarin de E&R projecten draaiden een schakeltje zijn binnen het grotere geheel.

Belangrijk blijft dat er vrijwilligers zijn, die zich in willen zetten voor E&R, zodat de projecten kunnen draaien. Heel veel mensen kennen God niet.

Zet die stap ook als jongere en weet je gedragen door God. Just Do It !

Wil je meer weten over de vereniging E&R of de E&R projecten kijkt dan op de website www.eenr.nl of stuur een e-mail naar het e-mailadres van het project dat jou aanspreekt of kom naar op zaterdag 9 november 2019 naar het ‘Kruispunt’ in Amersfoort, Vathorst. De band LEV en het Mimeteam van E&R treden ’s avonds op. Kijk ook op de facebook pagina’s van de afzonderlijke projecten.