Save the date: 12 en 14 mei 2023 viering eenwording NGK en GKv

Het is je vast niet ontgaan: D.V. op 1 mei aanstaande zullen de NGK en de GKv samen de Nederlandse Gereformeerde Kerken gaan vormen. Die eenwording zal op verschillende manieren gemarkeerd worden, onder andere met een landelijke viering op 12 mei a.s. en plaatselijke vieringen twee dagen later.

Voor plaatselijke kerken wordt gewerkt aan een soort gereedschapskist, waar iedere gemeente uit kan halen wat er bij de plaatselijke situatie past. Het zou mooi zijn als in veel kerken gedankt wordt voor herstel en verzoening, en gebeden wordt voor de nieuwe kerkgemeenschap. Daarnaast kun je als kerk naar eigen inzicht gebruikmaken van dingen als liederen, materiaal voor kinderen en jongeren, een leespreek en nog veel meer. Meer informatie volgt zo spoedig mogelijk, maar zet de data alvast in je agenda en/of in de agenda van de kerk, en geef ze door.

Wil je op de hoogte blijven van hoe de vieringen in mei ingericht worden, houd dan de socials van NGK/GKv in de gaten (Facebook: @ngkgkv ; Instagram: @ngk_gkv). Je kunt er ook voor kiezen om je te abonneren op de NGK/GKv-nieuwsbrief. Een aanmeldlink voor de nieuwsbrief vind je zowel op www.ngk.nl als op www.gkv.nl. Ten slotte biedt de website www.onderwegnaar1kerk.nl veel informatie over de aanstaande hereniging en alles wat daarbij komt kijken.