Start kerkdiensten – wel of niet?

In eerdere berichten hebt u kunnen lezen dat we van plan waren om op 16 augustus weer te starten met diensten in het kerkgebouw. Daarvoor zou de gemeente in kleinere groepen uitgenodigd worden en zou het gebouw ingericht worden op 1,5m. Alle voorbereidingen zijn daarvoor in gang gezet, maar de persconferentie van afgelopen donderdag heeft ons toch aan het twijfelen gebracht.

Het kerkgebouw kan zo worden ingericht dat we op 1,5m met kleinere groepen (4 kringen per keer) tegelijk naar de dienst zouden kunnen. De meeste gemeenteleden hebben inmiddels de inventarisatie ingevuld, waarvoor hartelijk dank. In de opmerkingen geeft een deel van de mensen aan: ik vind het spannend of ik wacht de ontwikkelingen af. De persconferentie geeft aan: de stijging van het aantal besmettingen is zorgwekkend en mensen moeten zich beter aan de maatregelen gaan houden.

Dit is dan ook reden voor de regiegroep om de beslissing om te gaan starten met de diensten op een vergadering op 10 augustus nog eens te doordenken en eventueel uit te stellen. We houden u via de website en de Informail hierover over de hoogte.

Regiegroep