Stichting de Brug internationaal

Even voorstellen…
Stichting de Brug internationaal uit Uithuizermeeden is een stichting die werkzaam is in Kosovo en Noord Albanië en zich inzet voor weduwen, wezen en ouderen in nood. Er is in deze landen veel armoede en eenzaamheid, de lokale medewerkers van de Brug zetten zich dagelijks in om 170 adressen te voorzien van voedsel, kleding, onderwijs en medicijnen. We hebben daarnaast  twee gaarkeukens of soepkeukens voor warme maaltijden in Noord Albanië en ook in Kosovo. De stichting heeft een Nederlands bestuur die vooral uit deze omgeving komt en is gevestigd in Uithuizermeeden. Uitgangspunt voor het werk van De Brug is terug te vinden in de Bijbel, in de brief van Jacobus staat in het 1e hoofdstuk vers 27: Zuivere en onbevlekte godsdienst voor God, de Vader, is: ‘Omzien naar wezen en weduwen in hun nood’.

Graag willen we u voorstellen aan Mira.
Mira is een weduwe van 58 jaar uit Bajram Curri (Noord Albanië) en heeft 10 kinderen waarvan 3 kinderen inmiddels zijn overleden. Ook haar man is na een ernstige ziekte een paar jaar geleden gestorven. Ze staat er alleen voor en moet zich zien te redden in een bouwvallig huis, waarvan het dak elk moment kan instorten. We willen haar helpen omdat wij geloven dat ze door God op onze weg is geplaatst. Het is voor haar noodzakelijk dat ze een nieuw huis krijgt. We hebben als bestuur begin april 2019 het startsein gegeven om te gaan bouwen zodat het huis voor de winter klaar is. Het neerzetten van een nieuw huis kost 40.000 euro, dit is een hele uitdaging!

Hierbij willen we jullie dan ook vragen een gift aan Mira te overwegen. Via onderstaande link is het hele verhaal van Mira te lezen en is er de mogelijkheid om te doneren of donateur te worden. www.debruginternationaal.nl/mira

Voor vragen kunt u ons altijd aanspreken.

Namens stichting de Brug
Geert Elzes
06 22 23 21 69
geert@debruginternationaal.nl
www.debruginternationaal.nl