Tegen eenzaamheid, voor verbinding!

Ruim 30% van de ouderen is eenzaam. LPB media (voorheen Luisterpost|Bralectah) komt in actie tegen eenzaamheid en voor verbinding!

Zo had Han (69) geen werk meer en verloor hij iemand die hem dierbaar was. Gesprekken met collega’s maar ook de bezoekjes en een gezamenlijke maaltijd in het weekend ontbraken plotseling in zijn dagelijks leven. Hij werd ziek en depressief: “Soms schaamde ik mij ervoor… een sociaal isolement is niet goed voor een mens en dat was hier ontstaan.”
Het team van LPB media bracht hem een bezoekje en daarmee startte de koffie-linkactie! Lees over het verhaal van Han en deze koffie-linkactie waarmee het omzien naar elkaar gestimuleerd wordt op www.samenvoorverbinding.nl.

Maar met alleen een kopje koffie drinken redden wij het niet! Er is zoveel meer nodig om verschil te maken in het leven van deze eenzame ouderen. Ook als iemand niet in staat is om naar de kerk te gaan, moet geloofstoerusting mogelijk blijven. Door LPB media blijven zij digitaal verbonden en wordt geloof en kerk in huiskamers gebracht, zoals: lezingen, concerten, geloofsgesprekken en discussies.

Daarom vragen wij dringend om jouw hulp! Jouw gift is nodig om deze ouderen te bereiken.  Ga naar www.samenvoorverbinding.nl en doneer!