The Passion 40daagse in Bedum

Passionkruis, concert en paaswake bij Martyria in Bedum

In aanloop naar de landelijke Passion op Witte Donderdag is er The Passion 40daagse waarbij er overal in Nederland kleine concerten en paaswakes worden gehouden. De Martyriakerk in Bedum doet hier ook aan mee. Iedereen is welkom om erbij te zijn.

Op zaterdag 9 april is er in de Martyriakerk in Bedum een concert van Elmar Hofstee evangeliserend goocheltheather www.goochelenindekerk.nl. Het concert heeft het thema van The Passion: Alles komt goed?! en begint om 15:30. Je bent hartelijk welkom, boek van tevoren wel even je ticket(s).

Op dezelfde dag wordt er voor de Martyriakerk ook een paaswake rond een replica van het Passionkruis georganiseerd. Deze paaswake is een laagdrempelig moment van bezinning en ontmoeting rond het bekende, witte kruis. Je kunt er een kaarsje branden, een kaartje schrijven voor iemand die bemoediging nodig heeft of meedoen met een vragenwandeling. Er is ook alle ruimte om gedachten te delen, vragen te stellen of gewoon even stil te worden. De paaswake wordt gehouden tussen 14:00 en 15:30. Er is koffie en thee, en er zijn mensen om mee in gesprek te gaan. De paaswake is voor iedereen gratis toegankelijk.

Zowel het concert als de paaswake worden coronaproof georganiseerd. Hartelijk welkom!

Datum: zaterdag 9 april
Locatie Martyriakerk Stationsweg 16 / Gebouw Thedema 16 Bedum www.gkv-bedum.nl
Tijdstip: 14:00-15:30 (paaswake),15:30-17:00 (concert)
Meer info en aanmelden concert: zingenindekerk.nl/passion40daagse