Thema avonden Multimissions

Multimissions organiseert al een aantal jaren (benefiet) concerten in de grote zaal van ‘het Anker’ in Uithuizermeeden met als mooie uitsmijter een prachtige Meij Zingt in een volle feesttent op het dorpsplein.  In 2017 gaat stichting Multimissions het anders aanpakken en worden er vier thema avonden georganiseerd. De thema avonden worden wel muzikaal omlijst maar er zal meer nadruk komen te liggen op de inhoud. Voor de eerste helft van het jaar is  er op 25 februari een thema avond over het onderwerp “Is het nog relevant om te geloven”. Multimissions heeft Reinier Sonneveld uitgenodigd om hierover te spreken. Op 24 juni zal er weer een ‘Boerenpraise’ zijn met als thema ‘Van de kerk naar je werk’, hiervoor hebben we Cynthia van Echten van Operatie Mobilisatie uitgenodigd. Na de zomer volgen er nog 2 thema avonden waarvan er een over aanbidding zal gaan m.m.v. Andre van Zyl. (Meer informatie volgt later).

Reinier Sonneveld is schrijver en spreker. Hij is vooral bekend van een aantal boeken over het christelijke geloof (zoals Jutten, De kern, Het goede leven en De stilte van God) waarvan hij in totaal meer dan een kwart miljoen exemplaren verkocht. Veelbesproken was de glossy Jezus!, die hij mede bedacht en ontwikkelde. Verder werkte hij aan diverse spraakmakende projecten, zoals 7keer7, de Goot 500, Denkstof en Jouw Spiritualiteit. Speciaal voor kinderen schreef hij diverse liedjes, een prentenboek en enkele musicals. Onlangs was hij een van de oprichters van het online magazine Lazarus.

De avond wordt gehouden op zaterdag 25 februari om 20.00 uur in ‘het Honk’, Het Anker, Oudedijksterweg 21, Uithuizermeeden. Toegang is vrij. Er zal en inzameling zijn voor de onkosten.

Voor meer info: mirjam@multimissions.com