Afsluiting muziektour Verre Naasten naar Israël

Gaat u mee met de 8-daagse samenzangreis naar Israël voor de Verre Naasten.

Van 28 oktober t/m 4 november 2022 is er een unieke muziek- en samenzangreis naar Israël. Het is een afsluitende muzikale reis van de ‘tour in de kerk 2022’ Deze tour wordt door het hele land gehouden voor de Verre Naasten. De Verre Naasten is een missionaire organisatie binnen de GKV. Tijdens deze reis zullen we tijdens de concerten voor hen collecteren!

Israël: het Beloofde Land! Waarschijnlijk kent u alle plaatsen van naam uit de Bijbel. Maar om het met eigen ogen te zien? Dat is geweldig!? En hoe mooi is het om naast het zien van dit land het ook muzikaal te beleven Op bijzondere locaties willen we heerlijk de tijd nemen om met elkaar prachtige liederen te zingen, momenten van bezinning te hebben en zo de verbondenheid met Israël en elkaar te ervaren.

O.l.v. hele goede gidsen gaat u samen met de andere reizigers naar belangrijke plaatsen uit de Bijbel waaronder Kapernaüm waar Jezus vaak kwam, de rivier de Jordaan waar Jezus werd gedoopt door Johannes en u maakt een boottocht over het Meer van Galilea. In de stad Jeruzalem staan onder andere de Hof van Gethsemané, waar Jezus tot Zijn Vader bad, de Via Dolorosa en de Graftuin op het programma.

Naast de vele bekende plaatsen uit de Bijbel maakt u ook kennis met de natuur en cultuur van Israël. De muzikale begeleiding is in handen van Peter Wildeman (orgel/piano) en Marieke Bastiaan (viool).

Gaat u mee op reis? U kunt de reis boeken via www.zang-reizen.nl, wilt u telefonisch meer informatie, dan kunt u bellen met 088-3100500.