Uitnodiging ladiesrun en herfstwandeling      

Women only: doe jij mee?

Wil jij vrouwen helpen en meestrijden tegen onrecht? Doe dan in de maand oktober mee met een sponsorevenement van Vrouwen lopen voor vrouwen! Juist in deze gekke tijden hebben vrouwen in nood onze hulp extra nodig. Door te gaan hardlopen of wandelen, draag je met jouw sportieve prestatie bij aan een goed doel. Het geld dat je ophaalt, gaat rechtstreeks naar opvangplaatsen voor slachtoffers van mensenhandel en vrouwen met een verslaving.

Hardlopen of wandelen

Doe je mee? Je kunt kiezen voor het hardloopevenement op 3 oktober 2020 in Groningen of voor onze wandeltocht op 31 oktober 2020 in Appelscha. De ladiesrun is in het mooie natuurgebied van Kardinge, net buiten de stad Groningen. Je kunt kiezen uit een afstand van 5 of 10 kilometer. Het wandelevenement gaat door het bosrijke gebied rondom Appelscha. Hierbij kun je kiezen uit een afstand van 10 of 20 kilometer.

Coronamaatregelen

Beide evenementen zijn coronaproof, wij hanteren de regels van de overheid. Zo zal er bijvoorbeeld overal anderhalve meter afstand worden bewaard en is er op meerdere plaatsen desinfectie materiaal aanwezig. Na de tocht staat er een heerlijke, gezonde smoothie voor je klaar om van te genieten. Dit jaar zullen de prijsuitreiking en bekendmaking van de opbrengst digitaal plaatsvinden.

Het is de bedoeling dat elke deelnemer minimaal vijftig euro bij elkaar rent of loopt, maar we gaan natuurlijk voor meer! Want: hoe meer we ophalen, hoe meer kwetsbare vrouwen we kunnen helpen. De opbrengst is o.a. bestemd voor het werk van Terwille (www.terwille.nl) onder vrouwen die uit de prostitutie willen stappen.

Opgeven en meer informatie: www.vrouwenlopenvoorvrouwen.nl

We zien uit naar je komst!