Vakantieweken De Oase groot succes!

Hoewel we in de afgelopen nog van een prachtige nazomer hebben kunnen genieten liggen de vakantieweken van De Oase nog vers in ons geheugen. Twee weken hadden we een groep ouderen te gast. Gasten die in hun dagelijks leven van hulp afhankelijk zijn – en tijdens zo’n vakantieweek ben je de enige niet. Die hulp werd geboden door onze vrijwilligers.

En daarnaast hebben gasten en vrijwilligers genoten van het samen optrekken, van de gezelligheid, van het prachtige weer, van de uitstapjes, van het Ot en Sien-museum, van de wandelingen, van de maaltijden, van het zwembad in de Vrije Vogel, van de avondactiviteiten en van al die andere dankbare activiteiten die samen ondernomen werden. Onze dank aan onze vrijwilligers is groot!

Daarnaast waren de vakantieweken in deze vorm niet mogelijk zonder de financiële steun van diaconieën en particuliere gemeenteleden. Ook hen willen we graag bedanken voor hun steun: geweldig! Hartelijk dank!

Mocht u zelf volgend jaar ook mee willen, noteer dan alvast dat de Oase-vakantieweken gehouden worden van 6 – 13 en van 13 – 20 sept 2019. Onze vakantieweken worden ook dan gehouden in groepshotel “De Vrije Vogel” in Elsloo (Fr). Aanmelden is mogelijk vanaf de eerste maanden van het nieuwe jaar. Meer informatie kunt u vinden op onze website:

https://vakantiekringdeoase.nl

 

Het bestuur van Vakantiekring De Oase