Welkom Thuis!

Welkom Thuis!” is een musical over het chique familiebedrijf Abbema&Zn., een kledingwinkel die zich voornamelijk richt op deftige herenkostuums. Vader Jacco en zijn oudste zoon Ruben varen vol overtuiging deze koers, want zo weet je immers wat je hebt?  Jongste zoon Ben heeft echter heel andere plannen met de zaak, en vertrekt naar India om zijn dromen waar te maken. Maar dan gaat alles mis….  Kan dochter en zus Dieneke er nog voor zorgen dat iedereen alles weer in het juiste perspectief gaat zien?

Dit hedendaagse verhaal is gebaseerd op de gelijkenis van de verloren zoon, te lezen in Lucas 15. Gospelkoor Rejoice uit Zuidhorn (Gr.) brengt dit verhaal tot leven in een mooie mix van gospelliederen en bekende popmuziek. De kijker wordt meegenomen op reis door middel van deze muziek, maar ook door de acteurs, beeld en geluid. Een avondvullend programma, met een prachtige onderliggende boodschap: namelijk dat God altijd met wijd uitgestrekte armen voor je klaarstaat, en je hartelijk Welkom Thuis heet. Ongeacht wat je hebt gedaan en hoe vaak je ook de mist bent ingegaan. Want onze God is een God van tweede (en derde, en vierde, en honderdste) kansen!

Deze musical is geschikt voor iedereen: jong en oud(er), christelijk of niet. Omdat we onder andere gebruikmaken van bekende popmuziek en –melodieën, en het christelijke aspect hem vooral zit in de liedkeuze en het bijbelverhaal dat vooraf gelezen wordt, is het voor iedereen herkenbaar. We hebben dan ook al veel positieve feedback mogen ontvangen van het publiek dat deze productie inmiddels heeft gezien.

Wilt u ook in uw woonplaats van deze musical genieten? Kijk dan op onze website voor vrijblijvend contact over de mogelijkheden: www.rejoice-zuidhorn.nl. We komen graag!

Alvast hartelijk dank voor uw interesse, en hopelijk ontmoeten we elkaar binnenkort.

Hartelijke groet,
Gospelkoor Rejoice, Zuidhorn