wo 18 okt – vrouwenochtend United Sisters

UNITED SISTERS ORGANISEERT VROUWENOCHTEND!

Lieve zussen

Op woensdag 18 oktober a.s. organiseren we weer een vrouwenochtend! Het thema voor deze ochtend is: “Gods hart voor prostituees”.
Janny Huizinga is de spreekster deze ochtend. Samen met de teams ‘Hope for Groningen’ en ”Hope for Friesland’ is ze actief in het bezoeken van vrouwen die in de prostitutie werken. Deze teams willen heel graag iets van Gods liefde laten zien, juist ook aan deze vrouwen. Net zoals God van ons houdt, houdt hij ook van hen. Zijn Vaderhart gaat naar hen uit!  Janny Huizenga wil graag getuigen hoe zij zelf onder de indruk kwam van Gods liefde en hoe Hij haar persoonlijk riep om Deze Liefde te verspreiden als een aangename geur!

Je kunt meer hierover lezen op Facebook. Hope for Groningen vind je via de link  https://nl-nl.facebook.com/Platform-rond-Prostitutie-Groningen-464919603681660/ en Hope for Friesland vind je via https://nl-nl.facebook.com/hopeforfriesland/

Voor deze ochtend willen we jullie vragen een verzorgingsproduct mee te nemen, zoals bijvoorbeeld een douchegel, een maskertje of een klein geurtje. Janny Huizenga en haar teams gaan dit vervolgens uitdelen tijdens een van hun bezoeken aan de prostituees. We beginnen op 18 oktober om 9.30 uur in de Wegwijzer, Oosterweg 11 in Noordhorn. Vanaf 9.15 uur is de deur open.  Er is oppas aanwezig. Om alle kosten te kunnen betalen, vragen we een vrijwillige bijdrage.

Tot slot: we hebben een eigen Facebookpagina!
LIKE ONS FACEBOOK https://www.facebook.com/unitedsisterszuidhorn/

Graag tot ziens!
Met liefdevolle zussengroet, United Sisters
tel. 0594-505224
unitedsisterszh@gmail.com
FB www.facebook.com/unitedsisterszuidhorn/