Wonen in christelijke woonvorm Zuidhorn

In Zuidhorn is een appartement vrijgekomen voor iemand met een verstandelijke beperking. Op de kleinschalige woning de Tamarisk wonen 9 mensen. Zij krijgen begeleiding van Stichting Sprank. Wat bewoners, hun familie en begeleiders delen is het christelijke geloof.

Een eigen appartement, zelfstandig wonen. Dat kan kunnen mensen met een beperking aan met hulp en begeleiding op maat. Samen met de mensen die om hen heen staan ontdekken we wat het beste bij de bewoners past. Waar gaan zij van sprankelen en hoe mogen zij van betekenis zijn.

Warme groep
Op de Tamarisk woont een warme, sfeervolle groep mensen. Er wordt bijvoorbeeld samen gegeten in de woonkamer, die letterlijk en figuurlijk het middelpunt van de woning is. Natuurlijk kunnen bewoners ook op hun eigen appartement eten. Het appartement heeft een woonkamer en slaapkamer, een badkamer en een keukenblokje.

Begeleiding biedt nabijheid
De bewoners zijn overdag naar hun werk en daarom is de begeleiding met name in de avond en in de nacht aanwezig. De begeleiding ondersteunt bij de dagelijkse handelingen, geeft nabijheid en stemt af op de verschillende begeleidingsbehoeften van de bewoners.

Rondleiding of kennismaken?
Van harte welkom! Neem contact met ons op via info@stichtingsprank.nl of 0

88 007 0700 of kijk op www.stichtingsprank.nl