Workshops aanbod van Dit Koningskind

Dit Koningskind organiseert verschillende activiteiten voor mensen met een beperking en hun netwerk. De komende week is dat nog online, maar in het najaar hopen we weer ontmoetingen te organiseren. Daarnaast biedt Dit Koningskind een luisterend oor via onze hulplijn.

Online bijeenkomst ‘Blijf in Balans’, voor mensen die een partner hebben met autisme
Wanneer je een partner hebt met autisme kan het moeilijk zijn om in balans te blijven. In deze tijd waarin structuren zijn weggevallen is dat extra lastig. Natuurlijk voor jouw partner die autisme heeft, maar zeker ook voor jou.
Datum: A.s. woensdag 1 juli van 20.00 tot 21.30 uur
Aanmelden: via de website van Dit Koningskind

Ontmoetingsdag voor vrouwen van wie de partner autisme heeft
We gaan met elkaar in gesprek over de rol van communicatie in je relatie. Wat is hierin jouw eigen rol en wat mag je van je partner verwachten? Daarnaast bieden we een ontspannende activiteit aan. Deelnemers geven aan de persoonlijke en veilige sfeer afgewisseld met een ontspannen activiteit zeer te waarderen.
Datum: Zaterdag 19 september van 10.30 tot 19.00 uur in Hoogeveen
Aanmelden: via de website van Dit Koningskind

Ontmoetingsdag voor stellen waarvan één van de partners autisme heeft
Deze ontmoetingsdag biedt jou en je partner meer inzicht in het samen leven met autisme. We besteden aandacht aan de worsteling en gevoelens van beide partners. Want wat betekent het om te leven met autisme? En hoe is het voor de ander? Welke impact heeft het op jullie relatie en gezinsleven?
Datum: zaterdag 3 oktober van 10.30 tot 18.00 uur in Bunschoten
Aanmelden: via de website van Dit Koningskind

Ontmoetingsdag voor ouders van dove kinderen, met parallel programma voor dove kinderen vanaf 12 jaar
Het Evangelie dichterbij; Geloofsopvoeding van dove kinderen. Hoe geef ik die vorm en welke materialen zijn hiervoor geschikt?
Datum: zaterdag 7 november van 14.00 tot 19.00 uur in Ede
Aanmelden: vanaf 1 september via www.opwegmetdeander.nl