za 21 jan – Open dag GoudGoed Winsum

Op zaterdag 21 januari staan de deuren van Kringloopwinkel GoudGoed in Winsum extra wijd open. Op deze inspirerende plek, aan Het Aanleg 5, hebben Stichting WerkPro en Stichting Sprank een unieke samenwerking. Gezamenlijk bieden zij dagbesteding, werkplekken en individuele begeleiding voor verschillende doelgroepen. Er is plaats voor nieuwe deelnemers. Belangstellenden zijn welkom op de Open dag tussen 10.30 en 15.30 uur.

Tijdens de Open dag kunnen bezoekers kennis maken met de begeleiders en de werkomgeving van GoudGoed. Bij Goudgoed is een breed scala aan werkzaamheden mogelijk, zoals kassawerk, sorteren, winkelinrichting, schoonmaak, testen en repareren, administratie, enzovoort. Er is gelegenheid om vragen te stellen en te ontdekken of dit een passende werkplek is. De kringloopwinkel is op deze dag geopend.

Als onderdeel van WerkPro verbindt GoudGoed Winsum werk, welzijn en zorg: via werk met begeleiding, training en ondersteuning, worden mensen sterker en zelfstandiger. Stichting Sprank biedt vanuit de christelijke identiteit woonbegeleiding en dagbesteding voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking.

Meer informatie: www.goudgoed.nl en www.stichtingsprank.nl