za 23 dec – Gospel en brass samen tijdens kerstconcert in Leek

Musiceren is een feest! Samen muziek maken al helemaal. Brassband de Wâldsang uit Buitenpost en Gospelkoor Rejoice uit Zuidhorn presenteren u een sfeervol kerstconcert op zaterdag 23 december a.s. in Leek.

Kerstfeest is voor iedereen weer anders, maar samenzijn in deze tijd is voor iedereen fijn. Met een afwisselend programma van gospel, brass en samenzang willen de muzikanten u een betekenisvolle en sfeervolle avond aanbieden. Dat zal vast lukken, want beide verenigingen hebben een naam die klinkt. Gospelkoor Rejoice staat al bijna 25 jaar voor gospel van hoog niveau in diensten, concerten en projecten. Brassband De Wâldsang staat bovenaan de Nederlandse top en heeft al vele concerten met koren uitgevoerd. Beide kanjers in hun soort dus en dat kunt u beluisteren op 23 december a.s.

Vanaf 19.00 uur heten we u van harte welkom in de GKV aan de Tolberterstraat 24 te Leek. Het concert begint om 19.30 uur. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal of te reserveren via de website van gospelkoor Rejoice: www.rejoice-zuidhorn.nl.