za 25 nov – Thema avond Multimissions

Zaterdagavond 25 november zal de derde thema avond van Multimissions worden gehouden, met als thema ‘Aanbidding

Na een goed bezochte thema avond in september is het 25 november al weer de derde thema avond. Een avond over een aansprekend onderwerp met muzikale omlijsting. Deze avond is Heine Bosma te gast als spreker.

Heine is geboren op 3 maart 1988 en werd opgeleid tot slagwerker en pianist. Hij genoot tot zijn twintigste een klassieke muziek opleiding en maakte deel uit van de Ferwerda Academie en het Prins Claus Conservatorium. Hij trad op in binnen- en buitenland en won verschillende prijzen waaronder de Young Artist Award op de Rotterdamse Pianodriedaagse en de Donemus Prijs op het Prinses Christina Concours.

ANDERE RICHTING
Door zijn geloof in Jezus werd hij ook betrokken bij de muziek in de kerk. Hij begon met het leiden van een praiseband in de Gereformeerde Kerk in Boornbergum en volgde 3 jaar later op eigen initiatief een stage binnen de Vrije Baptistengemeente Bethel.

Heine ervaarde dat God hem riep om binnen de lokale kerk zijn talenten in te zetten. Na een heel proces van denken, bidden en veel praten met verschillende mensen besloot hij dit pad te volgen en binnen de lokale kerk aan de gang te gaan. Vanaf zijn twintigste begon dit avontuur. Hij heeft onder andere mogen dienen in de voortgezette Gereformeerde Kerk in Boornbergum, verschillende interkerkelijke projecten en gaf leiding aan zijn eigen bandformatie Breeze. Sinds juli 2010 is Heine werkzaam binnen de Vrije Baptistengemeente Bethel waar hij als Hoofd Muziek leiding geeft aan een muziekwerk van 200 muzikanten.

Heine heeft een groot hart voor de lokale kerk maar ook zeker voor het verbinden van deze lokale kerken en meer en meer samen op te trekken. Sinds 2015 heeft hij zich aangesloten bij Worship Central, een aanbiddingsbeweging die zich inzet om muzikanten, zangers en aanbiddingsleiders te helpen groeien in hun bediening en deze te verdiepen om daarmee de lokale kerk te dienen.

Het belooft weer een inspirerende avond te worden. De avond begint om 20.00 uur en zal rond 21.30 uur worden beëindigd. De avond wordt gehouden in het Anker in Uithuizermeeden. De toegang is vrij.