za 3 juli – Ladiesrun Groningen

Uitnodiging ladiesrun 3 juli –  Women only: doe jij mee?
Wil jij vrouwen helpen en meestrijden tegen onrecht? Doe dan mee met een sponsorevenement van Vrouwen lopen voor vrouwen! Juist in deze gekke tijden hebben vrouwen in nood onze hulp extra nodig. Door te gaan hardlopen of wandelen, draag je met jouw sportieve prestatie bij aan een goed doel. Het geld dat je ophaalt, gaat rechtstreeks naar opvangplaatsen voor slachtoffers van mensenhandel en vrouwen die uit de prostitutie willen stappen.

5 of 10 kilometer
Je kunt kiezen voor het hardloopevenement op 3 juli 2021 in Groningen of voor onze wandeltocht op 23 oktober 2021 in Appelscha. De ladiesrun is in het mooie natuurgebied van Kardinge, net buiten de stad Groningen. Je kunt kiezen uit een afstand van 5 of 10 kilometer. Het wandelevenement gaat door het bosrijke gebied rondom Appelscha. Hierbij kun je kiezen uit een afstand van 10 of 20 kilometer.

Corona maatregelen
Beide evenementen zijn coronaproof, wij hanteren de regels van de overheid. Zo starten we bijvoorbeeld in kleine groepen, zal er overal anderhalve meter afstand worden bewaard en is er op meerdere plaatsen desinfectie materiaal aanwezig. Na de tocht staat er een heerlijke, gezonde smoothie voor je klaar om van te genieten.

Het is de bedoeling dat elke deelnemer minimaal vijftig euro bij elkaar rent of loopt, maar we gaan natuurlijk voor meer! Want: hoe meer we ophalen, hoe meer kwetsbare vrouwen we kunnen helpen. De opbrengst is bestemd voor het werk van Terwille (www.terwille.nl) die vrouwen helpt uit de prostitutie te stappen.

Opgeven en meer informatie: www.vrouwenlopenvoorvrouwen.nl

Bekijk hier de aftermovie van de thuiseditie van vorig jaar!