za 3 nov – Mirakels eigenwijs concert

Jong en oud samen dat kan!

Het Gereformeerd Seniorenkoor te Zuidhorn geeft samen met jongeren op zaterdag 3 november een uitvoering in de Gastkerk aan De Gast te Zuidhorn.

Op dat concert zullen de kinderkoren Mirakel uit Zuidhorn en Eigenwijs uit Assen een eigen geluid laten horen. Een jong geluid. Het seniorenkoor brengt met een doorleefd geluid een achttal liederen. Binnen dit koor is er een mannenensemble, dat eveneens een lied uitvoert. De dirigente van het seniorenkoor Aly Mosselaar geeft eveneens leiding een gemengd dubbelkwartet, dat met het zingen van muziekstukken het concert nog meer kleur geeft. En dat is nog niet alles. De tenor Barend Wiltjer zal met zijn hoge stemgeluid de kerkzaal weten te vullen. Het geluid van twee dwarsfluiten zal een aantal liederen klankvol begeleiden. Zij worden bespeeld door Matthea Esink en Marijke Glas. Marnix Onrust begeleidt de koren op het orgel en Naval Fatalieva op de piano.

Het een mirakel, dat senioren nog zo zingen op hun zo eigen wijze. Kom toch naar deze zangavond en zing met de koren samen ook enkele liederen.

Mis 3 november 2018 niet.

De Gastkerk, de Gast 58a, Zuidhorn is open om 19.15 uur. Het concert begint om 19.45 uur.
Toegangskaart aan de kerk (achteringang) € 6,50, in de voorverkoop € 5,00 en voor kinderen onder de 12 jaar € 2,50.
Verkoop mevr. C. Schep tel. 050-4031005.