za 6 apr – musical Jesus, Son of God

Unieke musical over het passieverhaal in paastijd: Jesus, Son of God

Gospelkoor Rejoice repeteert voor een uniek concert. Het aloude passieverhaal over het leven van Jezus, uitgevoerd door een groot koor en orkest. Het heeft heel wat voeten in aarde gehad, vertelt voorzitster Riëtte Renkema. In 2017 is het koor al begonnen met repeteren. Maar we vonden voor dit werk het koor niet groot genoeg. Daarom zijn we in september 2018 begonnen met het werven van projectleden. Dit heeft geresulteerd in een koor van ruim 40 leden. Ook het gebruikelijke 8-koppige combo was niet groot genoeg. We wilden groter! In oktober 2018 zijn we op zoek gegaan naar extra orkestleden, voornamelijk blazers. Nu hebben we een orkest van 18 personen. Koorleden en orkest komen uit de wijde omgeving van Zuidhorn. Van Appingedam tot Buitenpost, van Oldehove tot Leek.

 

 

Jonathan Vroege
Ook voor de solo’s zijn we op zoek gegaan buiten het koor. Na een uitgebreide speurtocht kwamen we bij Jonathan Vroege. En hij wilde mee doen! Jonathan zingt en speelt momenteel in het AFAS Circustheater in de musical “The Lion King” waar hij regelmatig ook de hoofdrol van Simba vertolkt. Mensen kunnen hem ook kennen van programma’s van de EO: Hour of Power en de musical Boaz en Ruth. Jonathan zal voor de pauze zijn eigen repertoire opvoeren. Hij vertelt over zijn leven en zingt hierbij passende nummers. Wij zijn hier heel blij mee en ontzettend benieuwd naar. Kijk voor meer informatie over Jonathan Vroege: www.jonathanvroege.com.

Concerten
Gospelkoor Rejoice heeft al heel wat projecten uitgevoerd. Vaak werden deze concerten meerdere jaren achter elkaar uitgevoerd. Dit keer niet: dit is echt uniek voor dit jaar. Wel zijn er 2 concerten om naar toe te gaan. Op 6 april 2019 in De Rank, Westergast 8 te Zuidhorn en op 13 april 2019 in het BaronTheater, Verbindingsweg 9 te Opende. De kaartverkoop is al gestart en het gaat voorspoedig! Boek tijdig je kaarten!

Kaarten zijn verkrijgbaar op de respectievelijke website: www.rejoice-zuidhorn.nl voor het concert in Zuidhorn en www.barontheater.nl voor het concert in Opende.

Voor Zuidhorn zijn ook kinderkaarten en unieke familiekaarten te koop. Kijk op de site voor meer informatie.