za 6 mei – Wandelevenement ‘Vrouwen lopen voor vrouwen ’

Wandel jij mee?

Heb jij hart voor vrouwen die in de prostitutie zijn belandt en kom jij graag in beweging voor vrouwen in nood? Wandel dan op zaterdag 6 mei 2017 mee met Vrouwen lopen voor vrouwen. Met je sportieve prestatie draag je bij aan het goede doel. Het geld gaat rechtstreeks naar veilige opvangplaatsen voor kwetsbare vrouwen die te maken hebben met prostitutie of verslaving.

De wandeling gaat door het mooie gebied rondom Nienoord (Leek), op de grens van de provincies Groningen en Drenthe. Je kunt kiezen uit een wandelroute van 10 of 20 kilometer. Na de wandeling staat er een heerlijke lunch klaar! Ook zal een ex-prostituee haar verhaal vertellen en krijg je te horen hoeveel geld er die dag is opgehaald.

Het is de bedoeling dat elke deelnemer minimaal vijftig euro bij elkaar loopt, maar we gaan natuurlijk voor meer! Want: hoe meer we ophalen, hoe meer kwetsbare vrouwen we kunnen helpen. De opbrengst van deze sponsorwandeltocht is bestemd voor het werk van de christelijke hulporganisaties Terwille, De Hoop en Bright Fame.

Opgeven en meer informatie: www.vrouwenlopenvoorvrouwen.nl

We zien uit naar je komst!

Hartelijke  groeten,
Team Vrouwen lopen voor vrouwen