za 22 jun – ZAMSAM-tour

ZAMSAM-tour: een inspirerend avondje uit met Zuid-Afrikaans tintje

Verlang jij ernaar om Jezus Christus te volgen? Welke keuzes maak je daarbij en wie heeft daarin het laatste woord? Samen met Zuid-Afrika Mission | Verre Naasten presenteert onze kerk op zaterdag 22 juni  2019 in Grijpskerk de ZAMSAM-tour: een avondje uit met Zuid-Afrikaans tintje. Ontdek wat van je van elkaar en Zuid-Afrikaanse geloofsgenoten kunt leren! Geniet van een Zuid-Afrikaans gerecht, ga de diepte in tijdens een stevige wandeling en laat je verrassen door bijzondere gesprekken bij het kampvuur.

Samen met je partner, vriend(in) of kringgenoot geniet je tijdens deze avond van een inspirerend en avondvullend programma. Na een goede Zuid-Afrikaanse maaltijd van de foodtruck gaat ds. Sjoerd Heij (Harkstede) met jullie op inspiratietour, waarbij je ook samen de diepte ingaat. Want: welke keuzes maak om Jezus te volgen? En hoe is dat in Zuid-Afrika? Via filmpjes zijn we verbonden met geloofsgenoten in Zuid-Afrika, waaronder ds. Piet Magagula, zendeling in Soshanguve F4.

Twee aan twee ga je op pad: een avondwandeling met goede gesprekken in de buitenlucht. Terug bij ‘t kampvuur volgt de stilte: wat zegt God eigenlijk tegen jou? We gaan samen God groot maken door te zingen en te bidden en genieten na met een drankje bij het kampvuur.

Met deze inspirerende avond hopen we bij jou het verlangen aan te wakkeren om je geloof te leven en te delen, in je eigen omgeving en wereldwijd! Dus, laat je inspireren: loop je mee?

Datum:  zaterdag 22 juni 2019

Locatie: “boerderij fam. van Regteren” Waardweg 5  in Grijpskerk

Tijd: 18.30 uur tot 22.00 uur

Entree: € 15,00 (inclusief eten en drinken)

Geef je op via www.zuidafrikamission.nl/zamsamtour. Bekijk daar ook de trailer voor de ZAMSAM-tour. Kom je ook? We zien je graag!