Zeilkampen Gaastmeer – zeil je zomer vol!

Hou je van een actieve vakantie waarin je geen tijd hebt voor verveling? Geef je dan op voor één van onze kampen! Wij zijn Zeilkampen Gaastmeer (ZKG) en wij organiseren christelijke zeilkampen voor kinderen en jongeren tussen de 9 en 22 jaar. Een zeilweek in Gaastmeer staat bol van te gekke activiteiten: leren zeilen met een Optimist of Valk, dropping, kampvuur, sport & spel, en nog veel meer. Tijdens onze kampen leren wij je alle fijne kneepjes van het zeilen. Of je al ervaring hebt met zeilen of juist nog nooit gezeild hebt: ons instructieprogramma is voor elk niveau!

Het christelijke karakter van onze kampen vinden wij belangrijk. Daarom bidden en danken wij voor ons eten, houden we avondsluitingen en gaan we op zondag naar de kerk. Onze leiding bestaat uit enthousiaste schippers, koks/kooksters en Ketelbinkieleiders, die hun liefde voor God en het zeilen met elkaar gemeen hebben. ZKG is een nieuw opgerichte stichting, maar onze vrijwilligers hebben al bijna 50 jaar ervaring met het organiseren van christelijke zeilkampen in Gaastmeer.

Een zeilkamp bij Zeilkampen Gaastmeer betekent leren zeilen, dikke lol tijdens alle activiteiten en vrienden voor het leven. Ben je enthousiast geworden en wil je graag meer weten? Neem een kijkje op onze website www.zeilkampengaastmeer.nl, onze Facebookpagina of onze Instagram (@Zeilkampen Gaastmeer). We kijken ernaar uit om je komende zomer te mogen ontvangen in het prachtige Gaastmeer!