zo 10 mrt – Muziek- en zangavond

Muziek- en zangavond op zondag 10 maart in Dokkum

Op zondag 10 maart zal er in de Christelijke Gereformeerde kerk (Stationsweg 39, Dokkum) een zangavond worden gehouden, met als thema ’Dankbaar!’ De avond begint om 19:30 (deuren open 18:45).

De liederen die we hopen te gaan zingen zijn afkomstig uit vele bundels, zoals de geliefde psalmen en gezangen maar ook liederen uit de Opwekkingsbundel. Het thema ‘Dankbaar’ is in vele liederen terug te vinden. Wij willen Gods naam lof brengen tijdens deze avond.

Deze zangavond wordt georganiseerd door jongeren, die in het najaar van 2019 het land Israël hopen te gaan bezoeken. De toegang voor deze avond is geheel gratis. Wel is er na afloop van deze avond een collecte, waarvan de opbrengst naar de Israëlreis zal gaan.

Muzikale medewerking zal worden verleend door Jogchum Sipma (orgel), Annieke & Martine Hellinga (zang), Christiaan Posthumus (piano), Jente van der Veen (basgitaar) en Rudmer van der Veen (drum).

Na afloop van de avond is er nog gelegenheid tot het drinken van een kopje koffie, thee of fris.

Al met al belooft het een hele mooie en goede avond te worden, waar we u en jullie van harte voor uit willen nodigen. Wees welkom!