zo 3 nov – Muziek- en zangavond te Wâlterswâld

Muziek- en zangavond zondag 3 november 2019

Op zondag 3 november 2019 zal er in de Gereformeerde kerk (vrijgemaakt) ‘De Lichtbron’ te Wâlterswâld (Tsjerkeloane 12) weer een muziek- en zangavond worden gehouden. Deze avond zal beginnen om 19:30. De deuren zijn om 18:45 open.

Medewerking zal deze avond worden verleend door koor ‘Ta Gods eare’ van Broeksterwâld, onder muzikale begeleiding van Ronald Postema en dirigent Annejaap Soldaat. Het orgel zal worden bespeeld door organist Jogchum Sipma.

Het thema deze avond is ’God heb ik lief’, ontleent aan Psalm 116, waarin de dichter zingt over Gods liefde en trouw. Ook bezingt de dichter de vreugde die wij mogen beleven in het geloof in onze God en Vader. De liederen en de muziek zijn deze avond dan ook samengesteld vanuit dit thema. Samen willen we Zijn naam groot maken met onze stem en in ons lied!

Wij nodigen u en jullie van harte uit voor deze avond. De toegang is geheel gratis. Wel zal er, om de onkosten te kunnen dekken, een deurcollecte gehouden worden.

Na afloop van de avond is er gelegenheid tot het drinken van een kopje koffie, thee of een glaasje fris. Neem gerust vrienden en buren mee!

Graag tot zondag 3 november, in de Lichtbron te Wâlterswâld!